Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

25/03/2020 13:15:00
Covid-19

Els mercats municipals modifiquen els seus horaris i, a partir de demà, obriran només al matí

L’horari serà de dilluns a dissabte, de 8 a 13 hores

A causa de l’actual estat d’alarma i fins a nou avís
Veure imatge de Els mercats municipals modifiquen els seus horaris i, a partir de demà, obriran només al matí  (nova finestra)
Els vuit mercats municipals de L’Hospitalet modifiquen els seus horaris i, a partir de demà i fins a nou avís, donaran servei al públic només al matí, de 8 a 13 hores, de dilluns a dissabte.

Amb aquesta adaptació, consensuada amb les juntes de concessionaris, s’aconsegueix un doble objectiu: garantir el subministrament d’aliments frescos a la ciutadania i, alhora, incrementar les mesures de seguretat i la prevenció a la clientela i als treballadors i titulars de les concessions.

Aquest nou horari es mantindrà fins a nou avís, donada la situació d’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària per la Covid-19.

Últimes notícies

Veure imatge de #DonesLH, la viquimarató en línia per visibilitzar el talent femení de L’H arreu del món (nova finestra)
Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400