Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

23/10/2020 11:10:00
Salut

L’Hospitalet  s’adhereix a la campanya del Pacte de Teguise

El Pacte de Teguise exigeix canvis legislatius per a l’erradicació del maltractament animal
Veure imatge de L’Hospitalet  s’adhereix a la campanya del Pacte de Teguise  (nova finestra)

L’Ajuntament se suma a la campanya a les xarxes socials “#NiUnMaltratoMas”, que promociona l’adhesió al Pacte de Teguise contra el maltractament animal. Es tracta d’una iniciativa més del moviment social d’acceptació dels compromisos contra el maltractament dels animals.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar el passat mes de setembre una moció d’adhesió de la ciutat de L’Hospitalet al Pacte de Teguise, que exigeix canvis legislatius per a l’erradicació del maltractament animal. El text demana la reforma del Codi civil espanyol per distingir els animals de les coses, com ho referma el Tractat de Lisboa i el règim jurídic que els atorga el Codi civil català, entre d’altres.

Les entitats o persones interessades a unir-se a aquest reclam ho poden fer a través de l’enllaç  http://www.niunmaltratomas.org

S’anomena Pacte de Teguise per haver-se redactat inicialment en aquesta població de les illes Canàries, on es va maltractar fins a la mort un gos anomenat Timple —un acte que va deixar una sentència sense pena efectiva als seus autors.


 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400