Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/10/2018
Oficina Habitatge

L’Oficina Municipal de l’Habitatge incorpora tràmits amb cita prèvia per millorar l’atenció ciutadana

A partir del 15 d’octubre, s’ha de demanar cita prèvia per registrar-se als habitatges de protecció oficial i al lloguer social, i per sol•licitar cèdules d’habitabilitat i prestacions econòmiques d’urgència
Veure imatge de  L’Oficina Municipal de l’Habitatge incorpora tràmits amb cita prèvia per millorar l’atenció ciutadana (nova finestra)
A partir del 15 d’octubre, l’Oficina Municipal de l’Habitatge incorpora la cita prèvia per a la realització d’alguns tràmits, amb l’objectiu de millorar el servei a la ciutadania i reduir els temps d’espera.

Per mitjà del telèfon gratuït 010 o de la secció de Tràmits de la Seu Electrònica de l’Ajuntament (https://seuelectronica.l-h.cat/), s’haurà de demanar cita prèvia per tramitar assumptes relacionats amb els habitatges de protecció oficial i la borsa de mediació per al lloguer social, per sol•licitar noves cèdules d’habitabilitat i per demanar els ajuts de prestació econòmica d’especial urgència.

Inicialment, l’oficina atendrà setmanalment 160 cites prèvies i, a mesura que es vagi implementant el sistema, s’hi afegirà el nombre de cites prèvies que més s’adapti a la demanda del servei. A més, se seguiran atenent presencialment, sense cita prèvia, els tràmits de duplicats de cèdules d’habitabilitat, rehabilitació, Servei d’Intermediació Hipotecària, ajuts al lloguer i atenció als propietaris i llogaters de la Borsa de Lloguer.

D’aquesta manera, l’Oficina Municipal de l’Habitatge, ubicada al carrer del Llobregat, 116, continua incorporant millores, després de la reforma de les instal•lacions que es va fer a principi d’any per donar una millor atenció a la ciutadania, ja que es tracta d’un servei que ha augmentat considerablement el nombre d’usuaris com a conseqüència de la crisi econòmica.

Amb la remodelació, s’ha ampliat l’espai d’atenció al públic i s’ha obert una nova porta per facilitar el circuit d’entrada i de sortida. S’ha habilitat també una sala d’espera més gran i la zona general d’informació ha canviat el mostrador per taules i s’ha ubicat on hi havia els boxs d’atenció personalitzada, que s’han traslladat a un altre espai.

L’Oficina Municipal de l’Habitatge s’encarrega d’informar i assessorar la ciutadania en aquest àmbit (habitatges de promoció pública a la ciutat, ajuts a la rehabilitació de pisos i edificis, ajuts d’altres administracions, lloguers de mediació social...) i de gestionar el Registre de Sol•licitants d’Habitatge, els sorteigs d’adjudicació de pisos de protecció en oferta pública i la Borsa de Lloguer de Mediació Social, entre altres serveis.

Durant l’any 2017, l’Oficina Municipal de l’Habitatge va prestar 39.790 atencions ciutadanes, de les quals 22.201 van ser presencials, 9.989 telefòniques i 7.600 telemàtiques. Del total d’atencions realitzades l’any passat, 15.225 corresponen a ajuts al lloguer, 13.546 al registre de sol•licituds d’habitatge protegit i 5.841 a la borsa de lloguer.

Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín reforça el seu govern per encarar la  gran transformació de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín, reelegida alcaldessa de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín, reelegida alcaldessa de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  25 anys de Festa de la Diversitat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400