Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/04/2019
Esports

Nou éxit de la Cursa Nocturna

La Nocturna de L’Hospitalet té també un vessant solidari que en aquesta ocasió ha estat dedicat al projecte Pediatric Cancer Center de l’Hospital 
Veure imatge de  Nou éxit de la Cursa Nocturna (nova finestra)
Prop de 5.000 persones van participar dissabte a la 10ena Cursa Nocturna Sport Ciutat de L’Hospitalet. La plaça d’Europa, sortida i arribada de les dues proves, de 5 i 10 quilòmetres, va ser el centre d’una gran festa esportiva. Als 10 quilòmetres els guanyadors han estat Mohamed El Ghazouany i Miriam Ortiz, mentre que als 5 quilòmetres els més ràpids han estat Achraf Elgharous i Sara Benedí.

La Nocturna de L’Hospitalet té també un vessant solidari, amb l’aportació d’un euro per participant, que en aquesta ocasió ha anat al projecte Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu. Com a preàmbul, per la tarda es van fer activitats per als infants.

Aquesta ha estat una edició especial ja que es tracatava de la número 10. És per això que hi va haver pastís d'aniversari i una festa final amb música en directe a càrrec del grup Olaf y los bidones.

Últimes notícies

Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes (nova finestra)
Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Veure imatge de  Compte enrere per l’inici de les Festes de Primavera (nova finestra)
Veure imatge de  Campanya informativa de bones pràctiques comercials a Santa Eulàlia (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400