Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/10/2018
Esports

L’Hospitalet esdevé Vila Esportiva Universitària

 La competició es farà entre el novembre i el març en instal•lacions municipals
Veure imatge de  L’Hospitalet esdevé Vila Esportiva Universitària (nova finestra)
L’Hospitalet acollirà el Campionat de Catalunya Universitari d’Esports d’Equip 2018-2019, una competició que comptarà amb uns 1.500 participants. El tinent d’alcalde d’Esports i Joventut, Cristian Alcázar, va prendre ahir el relleu de Cornellà de Llobregat, que ha estat la Vila Esportiva Universitària durant la passada temporada. En les anteriors edicions, la seu ha estat a Barcelona, Igualada i Sant Cugat del Vallès.

Entre el novembre de 2018 i el març de 2019, passaran per la ciutat uns 1.500 esportistes de 150 equips. Hi haurà competicions de bàsquet femení i masculí; futbol 11 masculí; futbol 7 femení;  futbol sala masculí i femení; handbol masculí i femení; rugbi 7 masculí i femení, i voleibol femení i masculí. Les competicions es faran al Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord; a l’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet; als poliesportius municipals de Bellvitge, Gornal i del Centre; als camps municipals de futbol Feixa Llarga Gornal, Provençana i Santa Eulàlia, i al Camp Municipal de Rugbi.

La coordinació del Campionat es fa de manera rotatòria entre les 12 universitats catalanes i aquesta temporada és el torn de la Universitat de Barcelona.

La competició arriba a la seva 34a edició, amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre les persones integrants de les comunitats universitàries, ja que hi poden participar estudiants, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis. El campionat es fa cada any en una població per tal de potenciar la vinculació de la universitat amb la societat i donar-li més visibilitat.

La celebració a la ciutat del Campionat de Catalunya Universitari d’Esports d’Equip posa novament en relleu la qualitat de les instal•lacions esportives de la ciutat, ja reconeguda, entre d’altres, amb el Segell de Turisme Esportiu que atorga l’Agència Catalana de Turisme.


Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín reforça el seu govern per encarar la  gran transformació de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín, reelegida alcaldessa de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín, reelegida alcaldessa de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  25 anys de Festa de la Diversitat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400