Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

19/05/2020 12:15:00
Serveis funeraris

Es repren la vetlla al Tanatori Granvia i s’amplia l’assistència al Cementiri

Es reforça la neteja i la desinfecció dels edificis, entre altres mesures.
Veure imatge de Es repren la vetlla al Tanatori Granvia i s’amplia l’assistència al Cementiri (nova finestra)

Amb l’entrada en vigor de les noves mesures d’alleujament de la fase 0 del confinament per la Covid-19, el Tanatori Granvia ha reprès els serveis de vetlla i ha implantat un seguit de normes de seguretat a les seves instal·lacions.

Així, es limita la presència a un màxim de deu persones simultàniament a les sales de vetlla, se n’evita l’ocupació de sales contigües, es posen a disposició de les famílies mascaretes —que són d’ús obligatori a tot el recinte— i es redueix a un terç l’aforament de l’oratori.

El Tanatori ha instal·lat plafons informatius a tot el recinte indicant les mesures de protecció de la salut (higiene de mans, distància de seguretat, aforaments...) i senyalitzacions a terra. S’hi organitzen les entrades i sortides de les instal·lacions per evitar aglomeracions, i es posen a disposició de famílies i visitants gels hidroalcohòlics. També, es reforça la neteja i la desinfecció dels edificis, entre altres mesures.

Pel que fa al Cementiri Municipal, s’hi amplia l’entrada a deu persones als serveis funeraris, amb ús obligatori de mascaretes.

També, a partir del mes de juny, el Cementiri amplia el servei de columbaris, amb 170 espais nous per dipositar-hi les urnes funeràries. L’ampliació del servei permetrà atendre més sol·licituds —els 80 columbaris actuals ja estan ocupats— i donar resposta a part de les necessitats creades a causa de la pandèmia de la Covid-19.


 

Últimes notícies

Veure imatge de S’obre el termini de preinscripció d’FP (nova finestra)
Veure imatge de Reobre el vestíbul de l’estació de Bellvitge-Gornal (nova finestra)
Veure imatge de La Guàrdia Urbana intensifica la vigilància durant el primer cap de setmana en fase 1 (nova finestra)
Veure imatge de Cita demà amb l’Acting Together (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400