Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/01/2020
Mobile World Congress

Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement”

L’alcaldessa ha afegit que el MWC “pot plantejar-se continuar per molts anys i créixer al seu actual emplaçament. Tenim un projecte d’ampliació del recinte firal Granvia que compta amb el suport de totes les institucions implicades”
Veure imatge de 	Núria Marín afirma que les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren un “gran desconeixement” (nova finestra)
Per l’alcaldessa, Núria Marín, les paraules d’Isabel Díaz Ayuso són “frívoles” i mostren el “desconeixement” que té la presidenta de la Comunitat de Madrid de tot allò necessari perquè un esdeveniment com el Mobile World Congress es mantingui en una mateixa seu. “Només a còpia de treball, diàleg i consens s’aconsegueix que una fira com aquesta sigui un gran èxit i reverteixi així en un major benestar de la ciutadania de l’àrea metropolitana”, ha dit Marín que vol recordar a Ayuso “que el Mobile no ha de ser una competició entre Barcelona i Madrid sinó entre Espanya i la resta del món”.

L’alcaldessa de L’Hospitalet ha afirmat que la propera edició del Mobile World Congress tornarà a ser “un gran èxit d’assistents i evidenciarà l’atractiu i la solvència de Barcelona i L’Hospitalet com a seus de congressos internacionals”.

Núria Marín ha afegit que el MWC “pot plantejar-se continuar per molts anys i créixer al seu actual emplaçament. Tenim un projecte d’ampliació del recinte firal Granvia que compta amb el suport de totes les institucions implicades. Un projecte que ens permetrà competir amb els recintes firals més importants d’àmbit mundial, atreure grans fires itinerants, possibilitar el creixement dels salons actuals i tenir la capacitat d’acollir diversos esdeveniments alhora”.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha dit que farà tot el possible perquè el Mobile World Congress deixi Barcelona i s’instal•li a Madrid.

Últimes notícies

Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400