Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

23/03/2020 19:00:00
Covid-19

Es limita l'atenció presencial als CAP de L’Hospitalet

Es prima l’atenció telefònica i a través de la Meva Salut
Veure imatge de Es limita l'atenció presencial als CAP de L’Hospitalet (nova finestra)
Des de demà, 24 de març, les visites mèdiques presencials d’atenció primària a L’Hospitalet es faran únicament en els CAP de la Bòbila, de la Florida, de Collblanc, de la Torrassa, de Just Oliveras, de Bellvitge i d’Amadeu Torner, així com al CUAP Pura Fernández.

Es dona prioritat així a l’atenció mèdica telefònica i per mitjà de l’espai de consulta personal de la informació de salut La Meva Salut.

Els professionals sanitaris podran programar visites presencials, prèvia trucada de valoració i si el personal mèdic no pot fer la visita a domicili.

Per tal de fer front a la situació generada per l’evolució del coronavirus es continuen adoptant mesures d’organització per poder assumir la demanda creixent d’atenció i el tractament adequat dels casos i, alhora, preservar la salut dels professionals.

Últimes notícies

Veure imatge de #DonesLH, la viquimarató en línia per visibilitzar el talent femení de L’H arreu del món (nova finestra)
Veure imatge de L’OMIC informa de les noves mesures que afecten el consum (nova finestra)
Veure imatge de Més de 52.600 peces de material sanitari han estat donades per empreses i ciutadans (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400