Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

20/11/2020 14:40:00
Nadal

Aquest vespre, il·luminem el Nadal de L’Hospitalet 

Veure imatge de Aquest vespre, il·luminem el Nadal de L’Hospitalet  (nova finestra)

Avui, a les 19.30 hores, donem la benvinguda a les festes de Nadal amb la tradicional encesa de llums.

Sota el lema de la campanya  “Il·lumina aquest Nadal”, els ciutadans i les ciutadanes tindran l’oportunitat de contribuir, d’una manera simbòlica, amb la seva llum a donar esperança i escalf en aquests moments tan complicats que estem vivint.

Per adaptar-se a la situació sanitària causada per la Covid-19, l’Ajuntament ha fet una crida per seguir l’acte des de casa a través de la retransmissió en directe de TV de L’Hospitalet, la pàgina de Facebook de l’Ajuntament (@LHAjuntament) i L’Hdigital.

El programa televisiu de l’encesa serà conduït,a partir de les 19.30 hores, per la periodista de TV L’Hospitalet, M. Antonia Sánchez, el robot MAL-1-MOR i l’actor Adrian Grösser i  connectarà de forma simultània l’Ajuntament i els sis districtes de la ciutat. En cadascun dels districtes hi seran uns voluntaris molt especials que ajudaran a fer que l’encesa sigui tot un èxit. A continuació es donarà pas a l’encesa de l’avet central i de l’estel que presideixen la plaça de l’Ajuntament.

També s’ha convidat la ciutadania a participar-hi activament penjant en algun lloc ben visible, com ara finestres i balcons, uns fanalets automuntables que s’han fet arribar a tots els domicilis, per ajudar a estendre la llum per tots els racons de la ciutat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400