Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

02/04/2020 12:05:00
Covid-19

L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona

Els tests es destinen al personal dels serveis essencials, com ara Guàrdia Urbana i Protecció Civil, Serveis Socials, cementiris, i treballadors i residents de les residències de gent gran

  En els propers dies arribarà el gruix de la comanda
Veure imatge de L’Ajuntament inicia la distribució de proves de detecció ràpida de la Covid-19, rebudes de la Diputació de Barcelona (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet ha començat a distribuir els primers equips de detecció ràpida de la Covid-19 per a la gestió i prevenció de riscos entre el personal municipal de serveis essencials i les residències de gent gran de la ciutat.

Aquesta primera tramesa l’administra des d’ahir personal sanitari de l’Ajuntament a les instal·lacions de La Farga, entre els col·lectius de treballadors municipals de la policia local i Protecció Civil, serveis socials i el personal funerari, per tal d’assegurar que aquests professionals treballen amb garanties i poden continuar prestant uns serveis que són essencials. També s’està administrant entre els treballadors i residents de les residències de gent gran de la ciutat.

Cal tenir en compte que aquestes proves de detecció ràpida de la Covid-19 han de ser manipulades per personal sanitari i només s’apliquen a persones que presenten simptomatologia.

Els tests han estat lliurats per la Diputació de Barcelona i validats per l’Hospital de Bellvitge i l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell per tal de garantir-ne la fiabilitat. En els propers dies és previst que arribi el gruix de la comanda.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet aprova una moció sobre l’emergència educativa  i el curs escolar 2020-21  (nova finestra)
Veure imatge de Núria Marín celebra la decisió de fer el MWC el juny de 2021 (nova finestra)
Veure imatge de Lliurament de premis de Cinephone Film Festival (nova finestra)
Veure imatge de El Programa d’auxiliars de conversa d’anglès comença un nou curs (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400