Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Club de Lectura T-10: Las defensas, de Gabi Martínez

Cicle: La família
Coordina: Luis Fernández Zaurín
Data: 16 de maig de 2018
Hora: 19h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Biblioteca la Bòbila(Biblioteca la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
T-10 és el Club de Lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del Club de Lectura T-10 combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores per aprofindir en 10 temes apassionants.
Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens va dirigir a la frontera per saltar de banda abanda... Ara entrem en el cor de la família, ens acompanyes?

Las defensas explica un cas entre tres mil milions. Una novel.la basada en la increïble història real d'un metge que va patir la malaltia que investigava i sempre va estar convençut d'haver rebut un diagnòstic erroni.
Gabi Martínez reconstrueix la història del doctor Escudero, un neuròleg que va patir un brot de bogeria durant el qual va tractar de fer mal a la seva família. Després d'un diagnòstic erroni, va ser internat pels seus col.legues en un psiquiàtric i va rebre tractament per a una malaltia mental. En aquest moment comença la lluita per demostrar la seva veritat, que va dur-lo a enfrontar-se a la comunitat mèdica. Per una increïble casualitat de la vida del tot improbable, patia una malaltia neurològica encara no descoberta, una rara malaltia autoimmune que ell mateix havia investigat.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400