Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Circ Smile

del 5 de desembre de 2019 al 12 de gener de 2020
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: Avinguda Mare de Déu de Bellvitge / travessia Industrial
El Circ Smile s’instal•la a la ciutat per presentar History, el nou espectacle de la companyia. Format per artistes internacionals, History s’endinsa en la història del màgic món del circ amb l’objectiu d’emocionar a infants i adults.

A la pista del Circ Smile es podrà veure els Macaggi Brothers (Itàlia) amb els seus números de monocicle acrobàtic i pole act; Kelly Folco (Itàlia) amb els seus equilibris, joc de tasses i dibuixos sobre la sorra; Raül Nadler (Mèxic), còmic i tombarelles sobre el llit elàstic; Alves Magic i pallassos (Portugal), Chloe Jayne (Regne Unit), trapezista amb els cabells; i el número de contorsió de Trixie (Itàlia), l’artista més jove de la casa.

El divendres, 13 de desembre, a les 18.15 hores es farà una funció solidària en benefici de Creu Roja L’Hospitalet. Per veure l’espectacle caldrà portar una joguina per persona. Qui  no porti joguina, podrà comprar l’entrada. Les joguines recollides i els beneficis per la venda d’entrades formaran part de la campanya de la Creu Roja Els seus drets en joc. La joguina ha de ser nova, educativa, no sexista i no bèl•lica.

Els horaris de les funcions es poden consultar a la web del Circ Smile, així com comprar les entrades anticipadament.

Dia de l’espectador: 5, 12 i 19 de desembre i 9 de gener.  Les entrades costaran 6 euros (adults i infants) a tribuna central i lateral.

Els espectadors i visitants del Kaliu Park de La Farga, tindran al seu abast promocions de 2x1 en la compra de les entrades del circ.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400