Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

35a Setmana de Cant Coral a L'Hospitalet

SCCL'H
del 18 al 27 de maig
Tipus d'entrada: Taquilla inversa
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Celebrar la 35a edició d'una activitat no passa cada dia. Amb vocació, amor i un alt grau de compromís, els organitzadors de la Setmana de Cant Coral treballen durant tot l'any per oferir 6 concerts de la màxima qualitat coral

Es podria dir que pels escenaris de la Setmana han passat els millors grups corals d'arreu de Catalunya, estils clàssics i contemporanis, formacions masculines, femenines i mixtes, amb dansa i sense, amb orquestres, grans i petites formacions a cappella que ens expliquen que la música coral va molt més enllà de tot el que imaginem.

Enguany celebren una efemèride que vol marcar un abans i un després d'aquesta activitat en la història cultural de L'Hospitalet. Segur que no ens deixen indiferents, així que reservin les dates a les seves agendes perquè el cant coral té molt a dir!

PROGRAMACIÓ 2018

COR TESSÀLIA
Direcció: Xavier García Cardona
Divendres, 18 de maig / 21:00 h


Presenten La música dels poetes, una experiència artística que fusiona la música, a través de cor i piano, amb la recitació de versos de grans poetes: Maragall, Carner, Cervantes, Lorca o Ausiàs March amb composicions de músics catalans com Eduard Toldrà, Francesc Vila i Cristòfor Taltabull, entre d’altres.
El resultat esdevé una proposta rodona, de gran qualitat artística i seductora tant per la delicadesa de la música com per la força de la poesia.

------------------------

COR D’HOMES DE LA CIUTAT D’IGUALADA
Direcció: Esteve Costa
Dissabte, 19 de maig / 19:00 h


Agrupació vocal masculina, creada amb l’objectiu de poder treballar i donar a conèixer, de manera regular, el nombrós repertori existent per aquesta formació. La major part dels seus components tenen una sòlida formació musical i, fins i tot, dedicació professional en l’àmbit de la música. El seu repertori abasta música des del gregorià i el barroc a contemporània, dels grans mestres de tots els temps.

------------------------

CROMÀTICA, cor de dones
Direcció: Núria Molins
Diumenge, 20 de maig / 19:00 h


Aquest cor femení, del Centre Municipal d’Expressió de Sant Celoni, ens proposa un concert de tres parts. La primera, ofereix un recull de poemes de Miquel Desclot musicats pel compositor català Josep Vila Casañas.
La segona, amb cinc poemes londinencs musicats per Bob Chilcott.
Finalment, a la tercera part, interpreta A Catalan Suite un conjunt de cançons tradicionals catalanes “de tota la vida”, que prenen una nova dimensió, arranjades pel compositor americà Kirby Shaw.

------------------------

CORAL CÀRMINA
Direcció: Daniel Mestre
Divendres, 25 de maig / 21:00 h


Un dels cors de referència en el món coral català en els darrers 40 anys, ens presenta Camins, un atractiu programa amb obres de compositors de casa nostra, amb un fil conductor que les uneix: els camins. Camins de dolor, camins contemplatius, camins d’amor, el camí de l’ànima, camins mítics, camins solitaris... La música dels nostres compositors, amb poemes i textos recitats per l’Enric Arquimbau, ens guiarà en aquest viatge musical a través de tots els estats de l’ànima.

------------------------

COR OH! de Santa Coloma de Queralt
Direcció: Pol Pastor i Sabaté
Dissabte, 26 de maig / 19:00 h


Aquest jove cor de noies ens farà gaudir, en la primera part, d’un variat repertori d’autors contemporanis catalans i bascos, amb peces per a cor de veus blanques.
La segona part, ja amb l’acompanyament de banda musical, ens permetrà delectar-nos amb música espiritual americana, en primer lloc, i una missa jazz de Bob Chilcott formada per una selecció de les seves dues misses de jazz. Ens asseguren brindar-nos un concert memorable.

------------------------

SITGES CANTA! The International Sitges Chorale
Direcció: William Carney
Diumenge, 27 de maig / 19:00 h


Entitat molt ben considerada culturalment, esta formada per més de trenta cantants i diversos instrumentistes de prop d’una dotzena de països del món. Participen novament a la Setmana, tot celebrant el seu 5è aniversari. El programa que presenten inclou música del seu repertori, d’estils molt variats –clàssica, contemporània, tradicional i “pop”- en diverses llengües que reflecteixen la seva personalitat internacional. Un concert extraordinari per tancar aquesta 35a Setmana de Cant Coral.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400